top of page

Op zoek naar Vlinders?

Zaterdag 14 Mei

 

Vaak zie ik mooie foto's van vlinders voorbij komen met ochtenddauw. De mooiste creaties komen voorbij en ik had me bedacht dat ik dat ook eens wilde gaan proberen.

Bij ons achter zit een stuk polder en hier zaten vorig jaar heel veel vlinders. Ben toen overdag aan de slag gegaan maar dat is echt geen doen!

Dus zaterdag ging heel vroeg de wekker, het was nog donker. Mijn spulletjes lagen al klaar. Bas besloot ook mee te gaan.

Het is een klein stukje met de auto en daar aangekomen zijn we met de zaklamp opzoek gegaan..... Niks Nakkes Nada.... wat een teleur stelling zeg.

Iets ontdaan liepen we naar de auto en net als ik de balk over wil stappen zien ik een blauwe water juffer zitten....

YES, die is voor mij. Hij zwaaide ook naar me.... of stak zijn middelvinger op tis maar hoe je het bekijkt.

Ik heb hem op alle mogelijke manieren geprobeerd vast te leggen maar kwam thuis wel tot de conclusie dat ik het de volgende keer misschien toch op statief moet doen.... maar toch stiekem wel een klein beetje blij met het resultaat.

Niet fotografen hoor ik denken..... waarom zo vroeg, die dingen zie je de hel dag door.... klopt.... maar vroeg ik de ochtend zijn ze te koud om te vliegen en blijven ze dus zitten waar ze zitten, dat maakt het iets makkelijker om te doen.

 

 

 

 

 

009.jpg
004.jpg

© 2022 This site is proudly created by Esther van der Zouw

bottom of page