top of page

Een uiltje knappen....

Maandag 6 Juni

 

En ja ook wij hebben in het tentje wij Ronald Krieger gezeten....

 

Hij heeft een uilenkast waar ze elk jaar broeden. Hij heeft diverse settings gemaakt waar de uilen heen vliegen, heel erg mooi.

 

Diverse foto's zijn er op FB voorbij gekomen ne hoe leuk is het om een uil zo in zijn natuur te kunnen fotograferen.... En nee ons kan het niet zo heel veel schele dat "andere" die foto ook hebben gemaakt, want deze hebben wij zelf gemaakt. En wat heel belangrijk is daar hebben we veel plezier van gehad......

Ik had geen statief mee want ik dacht dat ik het wel zonder kon, gelukkig mocht ik die van Ronald lenen en eerlijk het was me ook zonder niet gelukt. Bas natuurlijk wel maar zijn handen zijn heel vast.

Heel veel fotografen schijnen dat stukje te vergeten, wat is het belangrijkste aan je foto, dat je er plezier van hebt gehad toen je er mee bezig was!

Maar goed de avond begon bewolkt en wat tammetjes.... maar na een uurtje weren zowel vader als moeder actief. Ze vlogen overal heen en de zon kwam er zelfs een beetje bij.

Mijn favorieten plekje was het paaltje..... al hoorde ik dat vel voorkeur hadden voor de deur, leuk is dat dat iedereen zijn eigen idee heeft over hoe hij het uiltjes het liefst op de foto heeft....

Er stonden nog twee tentjes dus we moesten met elkaar afstemmen wanneer we klaar waren.... om 21:30 werd het echt wat donkerder en de zon was weg dus vonden we het allemaal oké om te stoppen.

Al met al heel leuk om te doen, Ronald leuk gedaan!

ABF.jpg
AAV.jpg

© 2022 This site is proudly created by Esther van der Zouw

bottom of page