top of page

Amerika

1200px-Logo_of_the_United_States_National_Park_Service.svg.png

Onze reizen naar Amerika

Zoals als aangegeven in onze intro zijn we al wat keren in Amerika geweest en van alle vakantie maak ik een blog. Ik moet alleen gaan werken met terug werkende kracht omdat onze oude web-site waar tot 2015 op stond niet meer bestaat. Je snapt wel dat dat even tijd gaat kosten.

Ik heb nu de laatste twee vakantie van Amerika klaar, dat is 2021 toen amerika net weer open gin naar Corana, zijn we weekje naar Florida geweest, en onze reis vorig jaar twee weken naar het westen.

Ook onze aankomende trip naar Amerika voor Oktober staat klaar.

Verder staan er wat oudere reizen op mijn pindat pagina, hier houd ik alles tijdens de vakantie bij.... daar zullen we het voor nu even mee moeten doen.

Wil je op de hoogte blijven voor up-dates over onze Amerika vakanties, meld je dan aan op onze "Noord Amerika"  FaceBook pagina

Onze aankomende reis staat gepland in Oktober.... Erg laat in het jaar dus best spannend. Wij gaan het liefst in het voorjaar maar door omstandigheden zat dat er dit jaar niet in. Vorig jaar zijn we in September geweest en we hebben een prachtige vakantie gehad, maar het was nog beste warm, en nog echte herfstkleuren, dat hopen we nu meer te hebben.

Verder zijn de plannen ook bijna rond voor Maart 2024 3 weken Florida en dat word ook een heerlijke vakantie met veel vogels..... hier meer over in December

Aankomende reis

Fall in the USA

Oktober 2023

 

 

 

 

Rocky's in Amerika

September 2022

 

Wat een bofkonten zijn wij.... dat we in September ook nog twee weken konden genieten van het prachtige Amerika! En September was voor ons nieuw omdat we normaal altijd mei en juni gaan, maar het was prachtig.

 

 

 

Eindelijk weer....

Florida November 2021

En toen kwam Corona.... reizen was onmogelijk en al konden we wel weer door europa reizen was Amerika nog uitgesloten, tot het goede nieuws kwam... in November 2021 konden we weer. Tranen van geluk! En dubbel genieten.

 

 

 

bottom of page